Omdat onze kleintjes groeien als kool… en we de mooie momenten in het leven koesteren zijn wij dol op foto’s! Graag laten wij jullie kennismaken met het werk van twee inspirerende vrouwen.

De foto’s op de website en bij ons in de verloskundige praktijk zijn ook van Fenneke en Naomi.

Fotograaf Fenneke Visscher

  • Zwangerschap

  • Kraamreportage (new born)

  • Gezinnen

Over Fenneke Visscher

Ik ben Fenneke, 38 jaar, fotograaf, moeder (van 3 jongens) en vriendin. Sinds ik 8 jaar geleden moeder ben geworden ben ik me meer gaan verdiepen in het fotograferen van kinderen. Fotograferen doe ik al bijna mijn hele leven.

Sinds 2018 wonen wij aan de voet van de Posbank, in Rheden. En deze prachtige omgeving is perfect voor een mooie zwangerschapsshoot. Met een ondergaande zon die door de haren schijnt waardoor je zo’n mooie gouden gloed krijgt is werkelijk adembenemend. De zwangere buik komt ook prachtig tot zijn recht met die mooie heuvels.

En dan, als de baby geboren is, kom ik heel graag na ongeveer 14 dagen langs voor een echte kraamreportage. Wist je dat je kraamtijd eigenlijk wel 40 dagen duurt? Dus deze is niet afgelopen als de kraamzorg weer weg is. Vandaar de naam ‘kraamreportage’. Ik zet dan niet alleen de baby op de foto, maar juist het hele gezin.

Tijdens een kraamreportage is de new born de hoofdpersoon, maar de moeder speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Ik vind het mooi om de baby vast te leggen als hij of zij aan het drinken is (borst of fles). En daarna mogen de broers en zussen er ook bij komen. We maken er een gezellig moment van. Om met een glimlach naar terug te kijken.

Fotograaf Fenneke Visscher uit Rheden, Velp

Fotograaf Naomi Vonk

  • Zwangerschap

  • Geboorte

  • Baby

Over Naomi Vonk

Ik ben Naomi, 27, een creatief, spontaan, vrolijk, oprecht en vastbesloten persoon. Ik ben geboren en getogen op het eiland Aruba en woon sinds 2012 in Nederland en in Arnhem. In augustus 2017 ben ik getrouwd met mijn beste vriend en man die er is en samen hebben wij drie mooie en gezonde kinderen.

Fotografie is altijd al een hobby geweest. De liefde voor fotografie komt voornamelijk doordat mijn moeder ook een fotografe is. Van jongs af aan heb ik van haar geleerd hoe ik mijn kennis en creativiteit kan gebruiken en composities kan maken met foto’s. Dit deed ik, doordat ik met haar meeging naar een opdracht of door erop uit te gaan om foto’s te schieten.

Ik besefte dat fotografie het ding was waar ik graag verder mee wilde gaan. Ik probeer altijd mooie beelden vast te leggen van voornamelijk de natuur en mijn kinderen, maar eigenlijk van alles wat ik leuk en mooi vind. In 2005 heb ik meegaan aan een foto wedstrijd van National Geographic en ik heb toen van heel de Caraïben gewonnen!

Ik heb van kinds af aan altijd al een fascinatie gehad voor zwangerschappen en bevallingen. Ik bedacht mij, hoe leuk zou het zijn als ik van mijn hobby mijn baan kan maken?! En dan voornamelijk gericht op zwangerschappen, bevallingen en baby’s. Op deze manier kan ik mijn liefde en passie voor geboortes, zwangerschappen, baby’s en vooral fotografie kwijt. En zo is Naomi Vonk Fotografie ontstaan.

Mijn stijl van fotograferen kan je het beste omschrijven als spontaan, ongedwongen en een met de natuur. Ik leg de vrouw vast op haar meest kwetsbare moment. Het liefst puur natuur om het rauwe en pure op een discrete en mooie zachte manier vast te leggen.