Ela Vister

Jouw verloskundige

Na de Hbo-v en de Verloskunde Academie in Groningen werk ik sinds 2013 als verloskundige en echoscopist,  waarvan al vele jaren in Velp.
Het vak van verloskundige is dynamisch, veelzijdig en intens. Het geeft mij elke dag energie om samen met jullie te werken aan de beste uitkomst van de zwangerschap. En dat is niet alleen door medisch veilige zorg voor een gezonde moeder en kind. Maar ook de goede herinnering aan jullie zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd waarin jullie fijne en persoonlijke begeleiding hebben ervaren, zijn zo waardevol.

Ik ben daadkrachtig en zorgzaam. Ik heb een open visie en vind het belangrijk dat ouders zich ondersteund voelen in hun keuzes. Alle wensen zijn bespreekbaar en geen vraag is te veel.

Als moeder heb ik zelf ook mogen ervaren hoe waardevol persoonlijke verloskundige zorg is,  waarin ruimte is voor je zorgen en wensen. Met drie kindjes en een agrarisch bedrijf thuis vult mijn “vrije” tijd zich met moederen, huishouden, tuinieren en lezen.

Lees hier meer over de zwangerschappen van Ela

Ilva Hilderink

Jouw verloskundige

Opgeleid tot zowel verpleegkundige als verloskundige. Samen met mijn man en onze golden retriever ben ik neergestreken in Gendt en sinds 2015 werkzaam als verloskundige en obstetrie verpleegkundige in een academisch ziekenhuis. Momenteel ben ik in opleiding tot echoscopiste. Als ik over mijn werk als verloskundige praat, begin ik nog iedere keer te stralen. Ik houd van de diversiteit en de afwisseling van de verloskunde. Verloskunde gaat over mensen en staat dicht bij het leven, in alle facetten. Het begeleiden van bevallingen geeft mij iedere keer een boost positieve energie.

Wat ik als verloskundige belangrijk vind, is dat jullie met een goed gevoel op de bevalling kunnen terug kijken. Daarom probeer ik zo goed mogelijk mee te bewegen in jullie wensen, met alle medische veiligheid in acht genomen, zodat wij samen beslissingen kunnen maken. Ik heb een open en geduldige houding en probeer dit altijd met enthousiasme te versterken.

Wat ik aan het doen ben als ik niet aan het werk ben? Dan vul ik mijn vrije tijd met bourgondisch genieten, gezelligheid en tijd met familie en vrienden doorbrengen. Daarnaast kan ik er erg van genieten om met de hond in het bos te wandelen.

Jouw Verloskundige Ela in Velp
Jouw Verloskundige Ela in Velp

Achterwacht

Wij zijn jouw verloskundigen, maar  in geval van nood, bij ziekte of vakanties hebben wij een goede achterwachtregeling met twee praktijken:

  • Geboortecentrum Linde: 06-53424770
  • La Fuente Arnhem: 06-16602316

Wij schakelen ons nummer bij afwezigheid door naar een van deze praktijken. Mocht je niemand te pakken krijgen, dan kun je bovenstaande nummers direct bellen.

Zorg is dus altijd gegarandeerd.