Lenen, huren en kopen

Voor wie dat wil heb ik enkele mooie, inspirerende of troostende boeken te leen over diverse onderwerpen. Laat ’t even weten als je er een mee naar huis wilt nemen.

Ook mag je tijdens de bevalling de Geboorte TENS  lenen, maar de persoonlijke electroden dien je wel te kopen (16,-). Hiervan ontvang je achteraf een factuur. Het Tensapparaat heb ik altijd bij me, evenals de electroden. Je kunt er dus gewoon naar vragen tijdens de bevalling.

Verder heb ik een cordring, voor wie liever een cordring gebruikt dan een navelklem. Deze zijn op de praktijk te verkrijgen voor 2,50.

Mocht je in de kraamweek hulpmiddelen nodig hebben als spuitjes voor bijvoeden, purelan creme of tepelhoedjes. Bel dan even, dan neem ik ze mee of kan je ze ophalen op de praktijk. Betaling is achteraf per factuur.

Borstkolf huren

Borstvoeding is de beste start die een pasgeboren baby kan krijgen, maar ik realiseer me dat het niet bij iedereen even gemakkelijk gaat. Gelukkig zijn de meeste problemen goed op te lossen en daar wil ik je graag bij ondersteunen door mee te denken en indien gewenst, met hulpmiddelen.

De Medela Symphony borstkolf met de op onderzoek gebaseerde kolfprogramma’s is speciaal ontwikkeld om moeders tijdens hun lactatieperiode te ondersteunen: om een adequate melkproductie te initiëren, op te bouwen en in stand te houden. Medela Symphony is een betrouwbare borstkolf voor gebruik door meerdere gebruikers, in ziekenhuizen of te huur voor thuisgebruik. Deze borstkolf is ideaal voor frequent afkolven en gebruik gedurende een langere periode. Mocht je twijfelen of je een borstkolf wilt aanschaffen dan raad ik je aan daar nog even mee te wachten. Indien nodig kun je in de kraamweek een borstkolf huren. Als de borstvoeding goed opgang is heb je vaak de kolf niet meer nodig. Je kunt dan later nog overwegen of je toch een kolf wilt aanschaffen voor bijvoorbeeld kolven op het werk.

Kosten
Huur kolf per dag € 2,75
Kolfset € 37,00

Je kan me 7 dagen in de week bellen om een kolf te huren via nummer 026-2060033

Bevalbad huren

Wil je graag in bad tijdens je bevalling, dan kun je een bevalbad bij me huren.

DE LA BASSINE COCON (NORMAAL)

  • Deze heeft de beschikking over 2 inwendige handgrepen en 2 handgrepen bovenop. De bodem is wit voor een beter zicht.
  • De 2 inwendige handgrepen kunt je gebruiken om beter tegen de badwand af te zetten.
  • Een voordeel van verticale luchtkamers is dat je beter op de rand kunt leunen.
  • Dit bad heeft een compact formaat en heeft een diepblauwe kleur.
  • Inclusief tas.

Buitenmaat; 165x135x65 cm Binnenmaat;  125x95x62 cm Inhoud; 450ltr.
Daarnaast krijg je alle spullen meegeleverd om het bad op te zetten en te vullen (elektrische pomp, toevoerslang, afvoerslang inclusief dompelpomp).

Kosten
Huur van het bad kost € 100,-. Dit is inclusief hoes (ter hygiëne). En je betaalt € 50,- borg. Die betaal je contant bij het ophalen van de spullen. Mocht je het bad gehuurd hebben, maar je hebt het niet gebruikt, dan kun je de hoes retourneren en betaal je € 65,-

Huurperiode
Als je het bad huurt, dan haal je deze rond de 37 weken op en breng je het terug nadat je bent bevallen.