ASMR Hoofdmassages door Nienke

Een unieke combinatie van ontspannende hoofdmassages en ASMR triggers. Tijdens je zwangerschap is regelmatig ontspannen extra belangrijk. Je lijf werkt hard en je hoofd draait soms overuren. Tijdens de massage ontspant je lijf vanzelf mee terwijl je hoofd volledig tot rust komt. Er worden ASMR triggers gebruikt zoals gentle hairplay, geuren, geluiden en een massagespin. Naast ontspanning zorgt een hoofdmassage voor even genieten van het moment waarin je alles mag loslaten. Het bevordert tevens de nachtrust en kan helpen bij sombere gedachten, hoofdpijnklachten of migraines. Tijdens de sessie ligt de nadruk op de hoofdmassage, waarbij ASMR triggers een aanvulling zijn.

In mijn salon kun je kiezen uit verschillende hoofdmassages waarbij je zit of ligt. Ze variëren tussen de 25 tot 60 minuten en zorgen allen voor een diepe ontspanning. Kijk op de website naar het diverse aanbod. Bij alle massages komen dezelfde elementen terug. Op rustige en zachte wijze worden je hoofd, nek, schouders en gezicht gemasseerd. Het onderdeel gentle hairplay, een soort haarmassage is geschikt voor alle haarsoorten. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van een massagegriffel, haarborstels, een jadekam, geurenmist en een massagespin om tevens een ASMR beleving te creëren.

Jij beslist welke hoofdmassage het beste past in de fase van zwangerschap waarin je zit. Op het YouTube kanaal staan video’s van sessie zodat je precies kunt zien hoe een sessie verloopt. Ik werk enkel met pure producten zoals avocado olie en amandelolie zonder toevoegingen.

Wil je meer weten, reviews lezen of video’s zien van sessies? Kijk op de website asmrhoofdmassages.nl en vind ASMR Hoofdmassages door Nienke op YouTube.

Whatsapp of bel: 06-23555331

E-mail: asmrhoofdmassages@gmail.com

Adres salon: Gasthuisbouwing 23 6991 TR Rheden

Zwangerschapsmassage

Hoofddoel van zwangerschapsmassage is ontspanning.
In de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen. Veel voorkomende lichamelijk klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekken klachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Aandacht en zwangerschapsmassage kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van deze pijn en ongemakken tijdens je zwangerschap.

Mijn behandeltafel heeft een buik- en borsten uitsparing, zodat je heerlijk op je “buik” kunt liggen om een volledige rug massage te kunnen krijgen. Je kan van een zwangerschapsmassage komen genieten vanaf 14 weken en zonder complicaties in de zwangerschap. Bij twijfel raadpleeg dan even Jouw Verloskundige.

Tijdens de zwangerschap en de bevalling heeft je lichaam extra inspanning moeten leveren. Je spieren en pezen hebben het zwaar gehad. Massage helpt je om je spieren te ontspannen en spieren die je nu extra hard nodig hebt te versterken. Massage na de bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller herstelt. Het kan wel een jaar duren voordat je lichaam weer helemaal hersteld is. In dat jaar kan je last hebben van stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid. De mammamassage helpt deze klachten te verminderen of om gewoon heerlijk te kunnen ontspannen.
Mammamassage kan vanaf 4 weken na de bevalling of als je een keizersnede hebt gehad, vanaf 6 weken na de bevalling.

1/2 uur massage 25,00

1 uur massage voor 45,00

Masseuse Elvira Hogerhorst

Duiven

elvira4@gmail.com
0630449394

Zwangerschapsyoga

Het beoefenen van zwangerschapsyoga zal je helpen om de uitdagingen en veranderingen ten gevolge van je zwangerschap en bevalling vanuit je kracht met vertrouwen tegemoet te treden. Je zult leren hoe je met je natuurlijke intuïtie en innerlijke wijsheid contact maakt en met het vertrouwen dat je zelf weet wat het beste voor jou en je baby is.

  • Ontspanning en massage om de dieper opgeslagen spanningen los te laten en het welzijn van jou en je baby te bevorderen.
  • Vriendelijke veilige bewegingen en strekkingen om je energieniveau omhoog te brengen en je kracht en uithoudingsvermogen te bevorderen die je nodig hebt voor de zwangerschap, bevalling en het moederschap.
  • Ademhalingsoefeningen om je te helpen rustig, geconcentreerd en ontspannen te blijven.
  • Visualisaties en affirmaties om positieve gedachten te vormen gedurende je zwangerschap
  • Binding met je baby vanaf een vroeg stadium in je zwangerschap.
  • Posities en ontspanningstechnieken om de bevalling te vergemakkelijken.
  • Een kans om andere aanstaande moeders te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Met deze cursus kan je starten vanaf week 14 van je zwangerschap.
De lessen kan je volgen tot aan de bevalling. Natuurlijk kan je ook later starten, maar hoe langer je de lessen volgt, hoe meer je aan de verdieping van de aangeboden stof toekomt.

Adéle Zwinkels

https://www.yoga-adele.nl

06-46272761