Jouw verloskundige praktijk in Velp

” Jouw zwangerschap is onze passie”

Van kinderwens tot de allereerste periode samen als gezin staan wij voor jullie klaar. Wij nemen de tijd voor je, luisteren naar je en we stemmen de zorg af op jullie behoeften en wensen.

Welkom in onze praktijk aan de Hogeweg in Velp. Wij hebben een eigen ingang om de hoek. Wanneer je op afspraak komt mag je gewoon plaatsnemen in de wachtkamer. Pak gerust koffie, thee of wat fris & kijk even rustig rond. We hebben er een fijne en gezellige plek van gemaakt, waar jullie hopelijk met plezier komen.

Vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest hebt mag je je aanmelden bij Jouw verloskundige Velp. Dit mag ook als jullie een wens hebben om zwanger te worden.

Omdat het begin soms onzeker kan zijn ontmoeten wij jullie graag al vroeg in de zwangerschap voor de eerste afspraak met, indien gewenst, een echo.

Naast onze diploma’s en ervaring houden wij onze kennis up-to-date door continue bij te scholen. Wij staan beide geregistreerd in het KNOV kwaliteitsregister voor verloskundigen en Ela voor haar echoscopie in het BEN kwaliteitsregister voor basis echoscopie. Het BIG registratienummer van Ela is: 19911568103 en het BIG registratienummer van Ilva is: 49920451903.

Wij zijn lid van het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) regio Arnhem en de daarvan onderdeel zijnde Zorggroep Opaal. Daarnaast zijn wij meelezend lid van het VSV Doetinchem. Dat betekent dat we de keuze hebben uit ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) of het Slingelandziekenhuis (Doetinchem).

“Tijdens mijn eerste en tweede (heel recente) zwangerschap ben ik begeleid door Ela. De wijze van haar begeleiding sluit erg bij mij aan.
Ik heb Ela ervaren als een deskundige, proffessionele maar ook warme en empatische verloskundige die naar het totaalplaatje kijkt.
De begeleiding tijdens de zwangerschap draait niet alleen om medische controles en het geven van informatie.
Het was voor mij juist de hele ervaring en alle veranderingen die erbij komen kijken wat deze periode zo bijzonder maakt, en er was ruimte voor om daarover te praten.
Wat ik erg fijn vond is dat zij als naast haar ervaringen als verloskundige ook haar ervaringen als moeder meenam in de gesprekken.
Doordat mijn zwangerschap medisch werd door de uitslag van de 20 weken echo kon zij helaas niet bij de bevalling zijn, maar de betrokkenheid ervoor en erna bleef even groot.”

Femke

“Bij de geboorte van mijn eerste en tweede kind heeft Ela ons begeleid in de zwangerschap.
Haar begeleiding kenmerkte zich voor mij door een vriendelijke, ontspannen en oordeelvrije omgang.
Daarnaast heeft Ela de capaciteit om heldere, duidelijke uitleg te geven omtrent alles wat met de zwangerschap en de bevalling te maken heeft, ook voor mij als partner.
Het belangrijkste was voor mij dat mijn vriendin zich gesterkt voelde door haar begeleiding, en daardoor ontspannen door haar zwangerschappen heen ging.
Vooral tijdens de eerste zwangerschap van mijn vriendin, die roerig verliep en eindigde in een spoedkeizersnede heb ik Ela ervaren als een gids.”

Jelger

“Ik heb Ela leren kennen als deskundige en fijne verloskundige. Ze luistert echt naar je als zwangere en neemt onzekerheden die je hebt weg. Ze is heel rustig, kan goed luisteren en denkt mee. Dat vond ik persoonlijk erg fijn. Ze heeft me door een zware zwangerschap heen gesleept”

Ilse de Heus-Aalderink

“Ela heeft mij bijgestaan bij mijn 2e bevalling. Een thuisbevalling in een bevalbad. Ela heeft van tevoren met mij besproken wat opties zijn en me geholpen om te exploreren wat ik wilde en wat bij mij past. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Tijdens de bevalling heerst er rust en was alle aandacht voor mij. Ela kijkt en luistert naar je. Ze vertelt wat ze ziet en waar je in het proces zit. Ze vertelt wat je nog te wachten staat en welke keuzes je hierin kunt maken. Ze kent mij goed genoeg om precies te weten wat ik nodig had. Net een extra zetje in een keuze die ik zelf nog net even uitstelde. Ik ben blij dat ze mij op de juiste momenten zo heeft weten te ‘sturen’. Ik kijk terug op een top bevalling waarbij ik me helemaal op mijn gemak heb gevoeld.”

Ellen Lormans
Verloskundigen Velp hebben het keurmerk van de KNOV

Zwangerschapstest positief?

En zoek je een verloskundige in Velp?

Ben je nu dus zwanger en woon je in Velp of directe omgeving? Meld je dan aan bij Jouw Verloskundige Velp.